Viktig information från förbundsstyrelsen

Nu när helgerna är över är det som vanligt dags att tänka på vad vi har framför oss under 2022.

Året som gått blev ju inte riktigt som vi hoppats på, men vi hoppas att pandemin lättar och kommande säsong blir bättre. Nedan följer några viktiga punkter och datum:

Vi behöver en ny kassör!

Då vår tidigare kassör Ian valt att avgå står förbundet just nu utan kassör. Vi behöver alltså hitta någon som kan tänka sig att jobba lite för förbundet och ingå i vår supertrevliga styrelse (ibland kan man väl få vara lite självgod?). Uppgiften omfattar att medlemsregister, in-och utbetalningar, bokföring samt att upprätta årsredovisning och förslag till budget. Vi har ibland talat om att ta in en bokföringsbyrå, men detta löser knappast hela problemet, nån måste ju sköta övriga uppgifter och tala om vad bokföringsbyrån ska göra. Om du är intresserad, har tips om någon som kan vara en kandidat eller har några frågor, kontakta Andreas Nedell eller Mattias Bengtsson som utgör valberedning. Vi måste hitta en lösning på detta, utan kassör har vi ingen fungerande styrelse, och därmed inget fungerande förbund!

Lördag den 26 mars äger årets förbunds- och sektionsmöten rum. Förbundsstyrelsens förhoppning är att vi ska kunna träffas i Eksjö, men om Coronarestriktionerna håller i sig kommer vi att öppna för digitalt deltagande med Microsoft Teams. Länkar och instruktioner för detta kommer att skickas ut senare. Oavsett vilket så ska förbundsmötet genomföras den 26 mars (det stod tidigare felaktigt den 19 mars).

Lördag den 12 mars (senast) ska klubbarnas fullmakter vara sekreteraren tillhanda.

Tisdag den 18 januari är sista dag för inlämnande av klubbarnas motioner till förbundsmöte och sektionsmöten. (Om ni vill lämna in en motion men tycker att det är ont om tid, skicka ett meddelande till styrelsen om detta så kan vi kanske lösa det).

Kallelser och övrig dokumentation kommer att skickas ut i februari/mars Alla dokument kan skickas till sekreterare@smbf.info

Avlidna medlemmar:

Vi har förlorat två mångåriga medlemmar:

• Vår hedersmedlem Kurt Persson avled i november, 88 år gammal.
• Åke Kronstrand avled i december, 89 år gammal.

Våra tankar går till Kurts och Åkes familjer.

/Förbundsstyrelsen